Home
Facebook Instagram Twitter


Varend uw jubileums- bedrijfsuitje vieren!

Partyschip Koningin Juliana

Feestelijker kan het niet, onder het genot van heerlijke hapjes, drankjes, muziek en een diner genieten van de prachtige wateren van het Groene Hart.

Rederij van der Meer verzorgt onder de naam "Varend Feesten" al 21 jaar lang alle denkbare feesten en partijen op het water. Of u nu een bruiloft, jubileum of bedrijfsuitje wilt vieren, Rederij van der Meer is van alle markten thuis en draait haar hand niet om in het verzorgen van uw varende evenement. 

Tevens kunt u bij Rederij van der Meer ook prima zakelijk terecht. Voor een varende vergadering, workshop, meeting met aansluitend een borrel bent u ook hier aan het juiste adres.

Bedrijfsuitje op het water

Verder verzorgt VarendFeesten diverse activiteiten op en aan het water zoals boerengolven, bezoek aan een kaasboerderij (gelegen op één van de eilanden van de Kaag), zeskamp, wandelingen op een aantal eilanden van de Kaag, watersportactiviteiten zoals waterskiën / zeilen / kanoën / catamaranzeilen. 

Wilt u een gokje wagen?

Casino avonden aan boord van het partyschip Koningin Juliana behoren ook tot de mogelijkheden. Tevens kan de Rederij ook feestavonden met livemuziek verzorgen of een gezellige (zingende) DJ.

De mensen van Rederij van der Meer denken graag met u mee!

Graag maken we een afspraak met u aan boord zodat we kennis met elkaar kunnen maken en we gezamenlijk uw wensen kunnen bespreken zodat wij voor u een offerte kunnen maken die helemaal bij uw wensen past. 

Locatie partyschip: einde Sotaweg te Roelofarendsveen
T: 0715018528
W: www.varendfeesten.nl
E: info@varendfeesten.nl